Denna nyhet är mer än 3 år gammal

4 september, 2014

Engelholmspartiet saknar egna idéer (NST 4/9)

Svar till Stig Andersson (EP), Ordning och reda om skolorna, tack! (28/8)

I min insändare pekade jag på att den spretiga oppositionen i Ängelholm inte har några förslag för hur vi ska göra en redan bra skola än bättre. Moderaterna har som mål att Ängelholm ska ha en skola i världsklass. Inte någonstans kan jag hitta vad Engelholmspartiets vision för vår skola är.

Ditt svar Stig, visar att jag hade rätt. Du lyckas inte presentera ett enda förslag för en bättre skola när du ges chansen. Endast en konstig fras om ”ordning och reda ” som upprepas gång på gång. Istället tar du upp plats med att berätta vad ni tyckt förut och försöker du ta ära för Moderaternas förslag den gångna mandatperioden. Och det är väl trevligt att du tycker vi har fört en bra politik och lagt fram bra förslag. Men valet handlar inte om vad vi gjort eller tyckt. Valet handlar om vad vi vill göra.

Och vad Engelholmspartiet vill, förutom att ge mer till alla, det kan man inte hitta någonstans. Hur mycket mer man ska ge berättar man inte. Och vem man ska ta av berättar man inte. Är det ”ordning och reda”?

Glädjande är det också att du avslutar med att konstatera att det är tack vare att vi haft en Alliansregering de 8 senaste åren som vi i Ängelholm kunnat satsa så hårt på skolan.  Låt oss hoppas att vi får en Alliansregering även de kommande fyra åren, så satsningarna kan fortsätta även nationellt.

Om det verkligen är så illa att Engelholmspartiet inte har några egna idéer, så kan du gå in på Moderaternas i Ängelholms hemsida och läsa vårt valprogram. Där finns det mängder av förslag och idéer för hur vi ska utveckla Ängelholms skolor den kommande mandatperioden. Kanske du kan ta några av dom och göra till dina egna.

Daniel Jönsson (M)
Ledamot BUN
Ordf. Munka Ljungbymoderaterna

Ta ställning och dela artikeln