Denna nyhet är mer än 3 år gammal

26 augusti, 2010

Kommun i utveckling

Elisabeth Sandberg-Kullenberg skrev en insändare om vår stads positiva utveckling. På detta svarade socialdemokraternas Brittmarie Hansson att det höll hon inte med om. Hon önskade högre skatt och mer resurser till det offentliga. Elisabeth har svarat:

Ja – Ängelholm är en stad i mycket positiv utveckling. Det har hänt mycket inom många välfärds- och trygghetsområden de senaste åren. Ängelholm är: en turistvänlig och trygg kommun, vi arbetar långsiktigt med miljöarbete, mångfald och livskvalitet för alla åldrar. Dessutom har vi en stabil ekonomi med låg kommunalskatt.
Vi Moderater kommer att fortsätta arbeta för att dessa välfärdsområden skall fortsätta utvecklas de kommande åren.
Det som är bra kan alltid bli bättre, en god samhällsekonomi utgör en nödvändig förutsättning när det gäller förbättrings- och utvecklingsarbetet i hela kommunen.

Elisabeth Sandberg Kullenberg (M)
Ordförande
Ängelholms Moderata förening

Ta ställning och dela artikeln