Denna nyhet är mer än 3 år gammal

18 februari, 2012

Är du en blivande politiker?

Är du engagerad, driftig och beredd att ta ansvar? Vill du vara med och arbeta för att Ängelholm ska vara en bra plats att bo på även för våra barn och barnbarn? Då bör du fundera på att bli en av oss!

Vi letar efter dig som är intresserad av samhällsfrågor och som gärna diskuterar politik med vänner och bekanta. Du behöver inte ha någon politisk erfarenhet sedan tidigare men du delar de grundläggande moderata värderingarna.

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig en möjlighet att lära känna Moderaterna i Ängelholm. Vi är i dag en grupp människor med olika bakgrunder och erfarenheter. Inför valet 2014 behöver vi bli fler. Vi erbjuder utbildning, ett nätverk av aktiva politiker på alla nivåer och en möjlighet att lära känna den politiska processen i en kommun.

Ett svar på den här annonsen kan vara starten på ett långt politiskt engagemang eller stanna vid en ny erfarenhet. Vi ställer inga krav på framtida engagemang och utfärdar heller inga löften om uppdrag i framtiden. Vad som passar just dig kommer vi fram till gemensamt.

Verkar det intressant?

Hör av dig till oss snarast. Skicka din intresseanmälan, helst via mail, till Ängelholmsmoderaterna via Rune Johansson. Berätta lite om dig själv och om vad du tror att du kan tillföra politiken, så kommer vi att kontakta dig.

Varmt välkommen!

rune.johansson@moderat.se
Moderaterna i Ängelholm
Storgatan 21 A
262 32 Ängelholm

Ta ställning och dela artikeln