Denna nyhet är mer än 3 år gammal

23 augusti, 2012

Åsas punkter v. 34

Åsa HerbstNSR:s återvinningscentral på Älvdalen drivs av privat entreprenör. Där jobbar duktig och engagerad personal som förtjänar beröm. Det får de säkert av många!

Lekplatsen som invigdes när Vejby IF firade sitt 90-årsjubileum erbjuder äventyr för barnen.  Det är donationer från näringslivet som främst möjliggjort denna lekborg.  Så lockande och spännande!

Nordens enda hästkrematorium ligger mellan Munka-Ljungby och Höja. Fler och fler hästägare vill få ett bra avslut och ta farväl av sin trotjänare och vän. Ägaren vill ofta få tillbaka lite aska i en urna.  Processen är lite dyrare än traditionell djurdestruktion men garanterar att sjukdomar inte sprids vidare.

Skånes största innebandyklubb för tjejer heter FBC Engelholm. 230 unga flickor är med och spelar i de totalt 50 ungdomslagen som spelar kommande säsong. Så skönt, när vi nu har både en renoverad idrottshall och en ny Kungsgårdshall.

Det har länge talats om en renovering och utbyggnad av Klitterhus. Nu börjar processen ta fart till stor glädje för alla oss som vill att besöksnäringen skall utvecklas vidare i vår kommun.

Stig Henriksson är vänsterpartistiskt kommunalråd i Fagersta. Under sin tid som kommunalråd har Henriksson både sänkt skatten åtta år och gjort kommunen skuldfri. Intressant!

Ta ställning och dela artikeln