Denna nyhet är mer än 3 år gammal

3 november, 2013

Ängelholmare, var stolta över er stad

Härmed uppmanar jag alla Ängelholmare att vara stolta över vår stad. Hur många städer i Sverige med 40.000 invånare har: flygplats, sjukhus, en modern tåg och buss station med bra kommunikationer, närhet till motorväg med bra kommunikationer, hög ranking när det gäller skola och omsorg, närhet till en av Sveriges vackraste stränder och en fantastisk Hembygdspark med fritt inträde – svar ingen.

Tillsammans kan vi fortsätta att utveckla vår kommun, men vi behöver engagemang från fler. Kommunicera med Era politiker. Vi finns oftast på torget på lördagar och våra namn finns på kommunens hemsida. Engagera Er gärna i politiken, vi behöver fler som bidrar. Välj det parti som passar Er bäst. Ni kommer säkert att märka att kommunpolitiken ofta styrs av nationella lagar och regler och att demokratin inte alltid är så lätt, men det är bättre att försöka påverka, än att inte försöka alls.

Ulf Pethö (M)

Ta ställning och dela artikeln