Denna nyhet är mer än 3 år gammal

20 november, 2013

Åsas punkter, november 2013

Åsa ny

  • På vår moderata partistämma betonade vi det fortsatta arbetet för allas arbete och välfärd samt vikten av att hålla Sveriges ekonomi i god ordning.
  • Ibland kommer frågan till mig om varför vi inte vill samverka med sverigedemokraterna. Att samarbeta med ett parti som inte vill behandla en människa utifrån hennes egen kvalité utan istället gruppera människor utifrån exempelvis utseende eller bakgrund – det stämmer inte alls med vår moderata värdegrund.
  • På en fråga till IKEA om man undviker Å, Ä och Ö som produktnamn fick jag följande svar: Nej, vi är inte rädda för att använda Å, Ä och Ö, tvärtom, det är ett bevis på vår svenskhet. Ängelholm med Ä är helt rätt!
  • Kulturskolan finns numera i det gamla Tingshuset. I den charmiga Tingssalen spelas bland annat ensembler. Huset flödar av musik, dans och teater.
  • Högst upp i Tingshuset finns Mötesplats kulturhuset. Fritidsledarna välkomnar alla ungdomar och medlemskapet är kostnadsfritt precis som på alla fritidsgårdar i kommunen.
  • Vi i kommunledningen har varit på spännande företagsbesök på AB Cernelle och på Nordströms Chark. På Cernelle tillverkas patenterade växtbaserade läkemedel mot lindriga prostataproblem. På Nordströms levereras mycket gott såsom fisk, fågel och köttprodukter. Båda företagen är goda exempel för bra företagande i vår kommun!

Ta ställning och dela artikeln