Denna nyhet är mer än 3 år gammal

29 april, 2015

Öppna toaletterna nu! (NST 26/4)

Ängelholms kommun har beslutat att strandtoaletterna inte skall öppnas förrän 15/5. Detta trots att stranden är ett välbesökt natur- och rekreationsområde året runt. Nu har det gått så långt att folk börjat uträtta sina behov utanför strandtoaletterna i ren protest. Detta blir en mindre trevlig arbetsuppgift för kommunens anställda, för att inte tala om alla oss andra som får se effekterna av denna protest.

Samtidigt bygger Ängelholms kommun nya strandtoaletter vid Klitterhus för 12 miljoner kronor som ska vara öppna året runt. Enligt uppgift finns det dock inte pengar, trots rejäl skattehöjning från det nya styret, för att ha dem öppna året runt!?

Ängelholm marknadsför sig som en kuststad med vackert läge vid Skälderviken, men vi har inte råd att ha våra strandtoaletter öppna!

Jag uppmanar härmed ansvariga på Ängelholms kommun att omedelbart öppna strandtoaletterna.

Vi ses på stranden!

Ulf Pethö (M)

Ta ställning och dela artikeln