Denna nyhet är mer än 3 år gammal

22 mars, 2016

Treklövern och Liberalernas reservation till trafikrapporten

I går (21 mars) behandlade kommunfullmäktige i Ängelholm beredningen för samhällsbyggnads förslag till slutrapport angående den framtida trafikutvecklingen i Ängelholms centrum.

Tidigare i år lämnade Treklövern och Liberalerna in en gemensam reservation mot en tidigare version av rapporten då det fanns flera delar i den som våra partier inte kunde ställa upp på, exempelvis ambitionen om ett ”i princip bilfritt centrum”.

Sedan denna version har rapporten arbetats om och alla partiers åsikter har förts in i ett samlat dokument. För den som inte följt ärendet kan rapporten uppfattas som otydlig och det är inte lätt att följa vilket parti som tycker vad. Därför kan du läsa hela Treklöverns och Liberalernas reservation nedan.

Klicka här

Ta ställning och dela artikeln