Denna nyhet är mer än 3 år gammal

17 januari, 2017

Öppet möte om Ängelholms sjukhus och Hälsostaden

PRESSMEDDELANDE 2017-01-17

alliansen_liggande-m-partierna-2016Ängelholms sjukhus är viktigt för ängelholmarna. Efter många turer och hot om nedläggning genom åren har Hälsostaden inneburit viktig framtidstro för sjukhuset och personalen. I Ängelholm skapas nu framtidens vård genom nya arbetssätt och fördjupat samarbete mellan Region Skåne och Ängelholms kommun.

Det är dock viktigt att slå vakt om det som nu växer fram vid Ängelholms sjukhus. Den senaste tidens diskussion om framtiden för Aleris ryggortopedi har skapat osäkerhet. Alliansen i Ängelholm och i Region Skåne bjuder därför in till ett öppet möte för information och diskussion om framtiden för Ängelholms sjukhus och Hälsostaden.

Tid: 26 januari klockan 18.30-20.30

Plats: Hörsalen, Järnvägens museum

Agenda: Bengt Sturesson (Aleris) berättar kort om verksamheten, Allians för Skåne ger sin syn på sjukhusets framtid, därefter ges övriga partier möjlighet att yttra sig. Mötet avslutas med frågor och diskussion.

På mötet deltar bland andra regionpolitikerna Carl Johan Sonesson (M), Lars-Göran Wiberg (C), Gilbert Tribo (L), Birgitta Södertun (KD) samt företrädare för Alliansen lokalt i Ängelholm.

Till mötet bjuds även företrädare för övriga partier in att delta.

Mer information
Elisabeth Kullenberg (M), 070-940 11 79

Ta ställning och dela artikeln