24 september, 2021

Robin Holmberg i topp efter provvalet

Robin Holmberg har fortsatt starkt stöd bland medlemmarna som har röstat fram honom som förstanamn i provvalet till Moderaternas valsedel inför fullmäktigevalet 2022. Till andranamn på valsedeln vill moderatmedlemmarna se Sven-Ingvar Borgqvist som fick 54 röster.

Än så länge ställer 47 personer upp som kandidater till kommunfullmäktige för Moderaterna. Är du intresserad av att ställa upp i valet är det fortsatt möjligt att anmäla sitt intresse. Hur valsedeln slutligen ska se ut kommer bestämmas på nomineringsstämman i början av 2022.  Om stämman beslutar enligt provvalet innebär det att de tio första namnen på valsedeln blir enligt följande:

  1. Robin Holmberg – 72 röster
  2. Sven-Ingvar Borgqvist – 54 röster
  3. Christina Hanstål – 47 röster
  4. Elisabeth Kullenberg – 45 röster
  5. Tomas Fjellner – 42 röster
  6. Ola Carlsson – 41 röster
  7. Maija Rampe – 40 röster
  8. Ingela Sylwander – 34 röster
  9. Hannes Petersson – 31 röster
  10. Anders Davidsson – 24 röster

Ta ställning och dela artikeln

Vad tycker Moderaterna i dessa hjärtefrågor?

Eller se allt om #Moderaterna